Cursusinformatie & TarievenEen workshop babymassage bestaat uit drie lessen van ongeveer anderhalf uur.

Wil je liever dat ik bij je thuis kom voor een privéles? Geen probleem! Deze optie is er natuurlijk voor iedereen, maar bij prikkelbare baby's raad ik dit zelfs aan. Op deze manier krijgt je baby geen vreemde prikkels van buitenaf en kan hij in alle rust genieten van de massage in zijn vertrouwde omgeving.

Als je graag wilt dat ik zelf je baby kom masseren is dat natuurlijk ook een mogelijkheid. De massage duurt ongeveer 20-30 minuten.

Je kunt kiezen voor een privéles maar als je het gezelliger vind om samen met vriendinnen een groepje te vormen kan dat natuurlijk ook (max. 3 personen). De cursusinhoud is dan hetzelfde als die van de reguliere workshop alleen kom ik dan bij een van jullie thuis.

Van papa’s hoor ik vaak; “Ik vind die kleine wel heel lief, maar ik kan er nog niet zoveel mee..” en juist daarom geef ik ook graag een workshop speciaal voor papa’s! Een heerlijk 1 op 1 momentje met je zoon of dochter, even zonder mama maar wel andere jonge papa's om je heen om ervaringen uit te wisselen. Deze workshop zal bestaan uit twee zaterdagochtenden van ongeveer twee uur.

Voor opa’s en oma’s kan babymassage ook een hele mooie ervaring zijn, vandaar dat ik ook een opa en oma-workshop geef. Deze ‘mini-workshop’ zal bestaan uit twee lessen van ongeveer anderhalf uur. Uiteraard is er dan voldoende tijd om ook allerlei ervaringen uit te wisselen!

Als je vragen hebt over inschrijving of je wilt meer informatie, neem dan contact met mij op.

Klik Hier om je in te schrijven.


Cadeaubonnen

Je kunt bij Jij & Ukkie ook cadeaubonnen kopen.

Neem contact op voor de mogelijkheden.

Duur: Prijs:
Workshop 3 x 1,5 uur € 90
Privéles babymassage 1 uur € 40
Babymassage door docent 0,5 uur € 25
Vriendinnengroep 3 x 1,5 uur € 95 p.p (max. 3 pers.)
Papa cursus 2 x 1,5 uur € 45
Opa & oma cursus 2 x 1,5 uur € 45


  

  

       

Er is helaas geen mogelijkheid om te pinnen in de praktijk

Voor massages wat verder buiten Gorinchem e.o. bereken ik reiskosten