Contact

Wegens gezondheidsproblemen ben ik minder goed bereikbaar en maak ik (tijdelijk) geen afspraken voor massages voor volwassenen.

Voor babymassage kun je wel contact opnemen. 

Mailen kan natuurlijk altijd!

Bedankt voor uw begrip.We zijn een groepspraktijk samen met Els Wieles, zij is accupuncturiste en fysiotherapeute en met fysiotherapeuten Agnes en Dorine van Beter Fysiotherapie.

Wij zitten samen onder een dak onder de naam De Praktijk.

Daarnaast zijn we laatste maanden uitgebreid en kun je ook in de Praktijk terecht voor o.a een haptotherapeute, een leefstijlcoach, een pedicure, een dietiste, een sportpsychologe en een tekencoach.

Vanaf nu kan ik, naast de workshops in samenwerking met de kindcentra's, de workshops gewoon in mijn eigen praktijk geven! 


Er is van alles mogelijk bij Massagepraktijk Gorinchem / Jij & Ukkie baby en mama massage! Als je bijvoorbeeld een bepaalde datum of tijd iets wilt of je wilt een combinatie van workshop en massage, een kortere of langere massage o.i.d. neem dan gewoon even contact met mij op! 

In januari gaat er weer een worshop van start. Geef je nu op!
Locatie: Groepspraktijk de Prakijk. Smakheul 5 in Gorinchem


Email : info@jijenukkie.nl

Tel.nr. : 0630161977    *

Smakheul 5
Gorinchem

Als ik niet telefonisch bereikbaar ben, kun je een mailtje sturen of een bericht inspreken. Vergeet ook bij een mailtje niet je telefoonnummer te vermelden, dan kan ik altijd telefonisch contact met je opnemen als dat makkelijker is!

Als je je wilt inschrijven voor een workshop kun je ook gebruikmaken van onderstaand formulier:


 
* Ik zal geen anonieme en geblokkeerde nummers meer beantwoorden. Dit omdat ik meerdere malen per dag word gebeld door adverteerders en andere  bedrijven. Dit is heel erg storend. 
Heb je een anoniem nummer en je hebt interesse in een van de massages? Stuur me dan even een mailtje of smsje met je telefoonnummer, dan bel ik je terug!  Bedankt voor je begrip.

--------------------------------------------------------------------------

Inschrijfformulier