Babymassage


Je bent net mama geworden! Wat is er nu fijner dan op een leuke manier met je baby bezig te zijn? Babymassage bij Jij & Ukkie is een heerlijk ontspannen moment tussen jou en je baby. 

Baby’s vinden het heerlijk om aangeraakt te worden, om te knuffelen en om gestreeld te worden door de meest belangrijke mensen die er voor een baby zijn. En je baby heeft dan wel negen maanden in je buik gezeten maar je weet niet altijd wat hij bedoelt. Babymassage is de ideale manier om met elkaar bezig te zijn. Je zult merken dat je de lichaamstaal van je kindje beter gaat begrijpen en dat de band tussen jullie nog sterker wordt!

Verder is uit onderzoek gebleken dat baby’s die gemasseerd worden beter groeien en beter in hun vel zitten. Massage stimuleert de doorbloeding, bevorderd de spijsvertering, heeft een goede invloed op de luchtwegen en zorgt voor een goede spierontwikkeling. Uit de praktijk blijkt dat baby’s die worden gemasseerd een beter slaapritme hebben en minder vaak ziek zijn.
Babymassage is geschikt voor baby's tot ongeveer negen maanden of totdat je baby kan kruipen.

Workshop


Tijdens de workshop babymassage zitten we in een kring op de grond (op matjes), met de baby's voor ons op een kussen.  Ik heb een oefenpop voor me waar ik alles op voor doe. Je doet dan gelijk de handelingen mee op je baby en elke week leer je nieuwe handelingen zodat je na vier lessen de hele massage zelf kunt doen! Ook komen er elke week handige en praktische thema's aan bod, zoals bijvoorbeeld basisveiligheid, inbakeren, functie van huilen en voeding. We kunnen dan onderling bepalen welk thema jullie mama's willen bespreken.
Bovendien is het gewoon erg gezellig om met andere mama's ervaringen uit te wisselen, elkaar tips te geven en om lekker te kletsen over jullie ukkie's! 


Priveles

Veel mama's en papa's kiezen voor de priveles.   

Ik kom dan met mijn spullen naar jullie toe en leer je de gehele massage in ongeveer een uur. Ik doe het voor op de pop en jij kunt direct zelf met de kleine meedoen. Hier hoef je dus niet de deur voor uit en je ukkie is in zijn eigen vertrouwde omgeving. 

Bij vragen kun je me altijd mailen of bellen!